HOME Výhody

Výhody

Rychlá návratnost investice

Každého zajímá co mu jaká investice přinese, kdy se mu vrátí a vyplatí. Proto jsme si dovolili provést malý výpočet.

Káva: 30 Kč
Rozlévaný alkohol (panák): 45 Kč
Coca Cola (postmix): 20 Kč

Při námi zvolených cenách se pokusíme vypočítat ztrátu, která je způsobena opomenutím nebo úmyslným nenamarkováním. Pro výpočet si zvolíme denní ztrátu 6x káva, 4x alkohol (panák), 8x Coca Cola.

Ztráta denně celkem: 30 Kč x 6 + 45 Kč x 4 + 20 Kč x 8 = 520 Kč
Ztráta za měsíc celkem: 520 Kč x 31 = 16 120 Kč
Ztráta za rok celkem: 520 Kč x 365 = 189 800 Kč

Při těchto ztrátách, které jsme úmyslně zvolili takto nízké je patrné, že tato investice má velice rychlou návratnost. Po zkušenosti s instalacemi těchto systémů si troufáme tvrdit, že tržby na kontrolovaných produktech se zvýší přibližně o 20–30 %.

Spokojený zákazník

Každý zákazník je nespokojen pokud místo očekávané porce svého oblíbeného nápoje dostane porci evidentně menší než si objednal. Proto se není co divit, že se cítí podveden a může se stát, že k Vám již nemusí znovu zavítat. Náš systém dávkuje veškeré nápoje nezávisle na obsluze a vždy zaručí přesnost nastavené porce.

Individuální konfigurace a přizpůsobivost podle potřeb Vašeho provozu

Náš systém je navržen tak, aby se přizpůsobil zaběhnutému provozu a ne naopak.

Naše technologie = podstatné snížení pořizovacích nákladů instalace

Vzhledem k tomu, že jsme výrobci veškerých řídících elektronických jednotek a nejsme závislí na dovozu ze zahraničí, jsme schopni danou technologii nabídnout podstatně levněji než konkurence. Dokážeme vyvinout nebo upravit systém dle požadavků a speciálních přání a přizpůsobit ho způsobu práce ve Vašem provozu.

Zvýšení tržeb u kontrolovaných produktů

Veškeré námi kontrolované produkty není možné vydat bez toho, aniž by nebyly zaevidovány ať úmyslně nebo opomenutím.

On-line propojení s pokladnou

Při on-line propojení s pokladnou je možno s maximální efektivitou využít výčepní systém tak, že barman nemusí objednávky markovat a veškeré vytočené položky se mu načítají okamžitě na jednotlivé stoly v pokladně. Při tomto spojení doporučujeme použít kreditní a debetní způsob práce.

Zrychlení a zkvalitnění práce obsluhy

Při propojení s pokladou již nemusí obsluha nápoje zároveň markovat a vytáčet. Stačí pouze vytočit nápoj, který se automaticky přenese do pokladny. Obsluha nemusí odměřovat přesné porce, pouze zadá výdej a o porcování se stará naše zařízení. Inventura se u kontrolovaných nápojů dělá pouze zběžně, protože každý nápoj je automaticky ze skladu již odečten.

Identifikace personálu

Každý člen personálu je vybaven identifikačním klíčem, který je potřeba při jakémkoli výdeji nápojů. Díky této identifikaci je vždy jasné kdo, kdy a co vydal. Ke každému identifikačnímu klíči je možno přidat určitá oprávnění, která omezují nebo naopak přidávají jeho funkce v systému.

Kombinace jednotlivých způsobů práce (kredit, debet)

Způsoby práce je možné libovolně kombinovat a měnit. Při obědech, kdy obsluhuje několik číšníků je možné zvolit kreditní způsob. Je určen jeden barman, který pouze připravuje nápoje. V menším provozu je možné zvolit debetní režim, kde si každý číšník připravuje nápoje sám.

© 2008 Drink Control
webdesign: blackeye.cz